top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Onze steigers, stabiel om van grote hoogte te werken.
 

landkaartje-flink.webp

Steigers

 

Met de steigers van Euro Gevelrenovatie staat u op grote hoogte veilig en stevig. Of u nu alle ramen van uw huis wilt verven of onderhoudswerkzaamheden wilt verrichten aan flats, onze steigers zijn voor elke hoogte en breedte geschikt. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren, maar wij verlenen onze diensten en producten ook aan hoofdaannemers.

Wie zijn wij?
Euro Gevelrenovatie heeft al 25 jaar ervaring opgedaan aan renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden. Als de goedkoopste in zijn branche, werkt Euro Gevelrenovatie met de hoogste kwaliteitsnormen.

We zijn VCA gecertificeerd en geven een 10 jaar lange garantie voor al onze werkzaamheden. Ons geloof in Euro Gevelrenovatie straalt uit in het feit dat u pas achteraf bij oplevering betaalt als u tevreden bent!

Benieuwd?
Bent u op zoek naar steigers om uw werk zo goed mogelijk te doen? Bel ons gerust en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u samen of vraag deze vrijblijvend aan via de website. Vergeet niet, waar u ook steigers nodig hebt, wij leveren ze door heel Nederland. Graag horen we van u.

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page