top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Zandstralen 

landkaartje-flink.webp

Zandstralen

Zandstralen is een effectieve methode om de oorspronkelijke uitstraling van uw gevel te herstellen. Bij Euro Gevelrenovatie hebben we jarenlange ervaring in het zandstralen van gevels. Met behulp van speciale apparatuur en zandkorrels verwijderen we op een grondige manier vuil, verfresten en andere ongewenste lagen van de gevel. 

Vraag hier een offerte aan

Wat is zandstralen?

Bij het zandstralen van een gevel maken we gebruik van een speciale machine die onder druk fijn mineraalzand tegen uw gevel aanblaast. Op deze manier slijten we een dunne laag van de stenen muur af. Dit is een subtiele maar krachtige methode om vuil volledig te verwijderen. Indien uw gevel licht vervuild is raden we aan om een andere reinigingsmethode te laten uitvoeren door Euro Gevelrenovatie.

De voordelen van zandstralen

Zandstralen biedt diverse voordelen ten opzichte van andere reinigingsmethoden. Het zorgt voor een diepgaande reiniging van de gevel en verwijdert hardnekkig vuil dat met reguliere reinigingsmethoden niet weg te krijgen is. Denk aan verfresten, graffiti en andere coatings.   Het resultaat van zandstralen is een gevel die er weer als nieuw uitziet.

Onderhoud van de gevel na zandstralen

Door uw muur te laten zandstralen ziet deze er weer nieuw, fris en schoon uit. Om de buitenmuur of gevel zo lang mogelijk in deze staat te houden kunnen we deze impregneren, waardoor reinigingen in de toekomst makkelijker zijn. Hardnekkige methoden zijn niet meer nodig en uw gevel blijft langer mooi en sterk. 

Euro Gevelrenovatie: uw professionele partner in zandstralen

Bij Euro Gevelrenovatie hebben we ruim 25 jaar ervaring en kennis op het gebied van zandstralen van gevels. Wij werken met all-in prijzen en rekenen daarbij geen voorrijkosten. Vooraf dient u slechts een aanbetaling van 10% over te maken naar ons. Daarbovenop bieden we standaard 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. 
 

Offerte aanvragen

Wilt u de gevel van uw huis laten zandstralen? Bij Euro Gevelrenovatie kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via de website. Hierbij dient u ons online formulier in te vullen op de website en aan te geven dat u interesse heeft in zandstralen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uw gevel laten zandstralen door onze experts

Als u de oorspronkelijke uitstraling van uw gevel wilt herstellen en verlost wilt worden van hardnekkig vuil, dan is zandstralen de ideale oplossing. Euro Gevelrenovatie biedt professioneel zandstraalwerk met de focus op duurzaamheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via 0634 91 76 90 en geef uw gevel een nieuwe en frisse aanblik. Wij zijn tevens bereikbaar via WhatsApp op het nummer 0634 9176 90. 

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page