top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Gevelreiniging voor zakelijk en particulieren.
 

landkaartje-flink.webp

Gevelreiniging: de sleutel tot een stralende gevel

Een schone en verzorgde gevel is het visitekaartje van uw woning. Door invloeden van weer, vervuiling en de tand des tijds kan de gevel echter zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen. Gelukkig biedt een gevelreiniging van uw huis de oplossing om de gevel weer te laten stralen. Euro Gevelrenovatie heeft ruim 25 jaar ervaring in gevelreiniging en -onderhoud en zorgt ervoor dat de gevel er terug piekfijn uitziet. Vraag een offerte aan of bel ons:

Het belang van een gevelreiniging

Een schone gevel zorgt voor een frisse uitstraling van uw huis. Ook bij bedrijfspanden is een nette gevel belangrijk voor een goede eerste indruk en het ontvangen van klanten. Met gevelreiniging worden vuil, aanslag en verkleuringen effectief verwijderd, waardoor de gevel er weer als nieuw uitziet. Dankzij de professionele gevelreinigingstechnieken van Euro Gevelrenovatie krijgt uw huis of bedrijfspand de oorspronkelijke kleur en textuur terug. Op deze manier onderhoudt en verduurzaamt u het gebouw. 
 

Vervuiling van gevels

Er zijn diverse soorten manieren waarop een gevel vervuild kan raken. Zo kan er bijvoorbeeld een grauwe, grijze waas over uw gevel hangen. Maar ook mos en algen, roetaanslag, graffiti en andere verfresten, achtergebleven resten na de verwijdering van klimop en overig mild en hardnekkig vuil kunnen leiden tot een vervuilde gevel. Euro Gevelrenovatie verwijdert het vuil snel en efficiënt en brengt  de kleur van uw gevel weer tot leven.

Verschillende soorten gevelreinigingen 

Een gevelreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De werkwijze die wij hanteren is afhankelijk van de soort en mate van vervuiling. Daarnaast zijn het materiaal en oppervlak medebepalend. Het laten reinigen van uw gevel kan door middel van stoom, hogedruk of op chemische wijze. Zandstralen behoort ook tot de mogelijkheden. Om langer plezier te hebben van uw schone gevel, adviseren wij om deze te laten impregneren. 

 

Eersteklas vakmanschap bij Euro Gevelrenovatie

Euro Gevelrenovatie biedt vakmanschap van de bovenste plank. We hebben maar liefst 25 jaar ervaring op het gebied van gevelreinigingen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij we werken met all-in prijzen en geen voorrijkosten aanrekenen. Voorafgaand aan de gevelreiniging van uw huis hoeft u slechts een aanbetaling van 10% over te maken naar ons. Verder bieden we standaard 10 jaar garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren.

Vraag een offerte aan voor een gevelreiniging

Ben u geïnteresseerd in een gevelreiniging van uw huis of woning? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Euro Gevelrenovatie. Onze professionals staan klaar om u te voorzien van een gedetailleerde en op maat gemaakte offerte. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten bij een gevelreiniging. 

Contact

Voor meer informatie over een gevelreiniging kunt u contact opnemen met ons. Tevens is het mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een professionele gevelreiniging van uw huis. Wacht niet langer en geef je gevel de verzorging die het verdient met de hoogwaardige gevelreiniging van Euro Gevelrenovatie! Wij zijn bereikbaar via:

 

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page