top of page
Huizen met dakkapellen

Schoorsteenrenovatie 

landkaartje-flink.webp

Vertoont uw schoorsteen tekenen van slijtage of schade en is deze toe aan een renovatie? Bij Euro Gevelrenovatie staan we klaar om uw schoorsteen zorgvuldig te renoveren. Renovatie is essentieel om optimaal gebruik te kunnen maken van uw schoorsteen. Wij zijn gespecialiseerd in schoorsteenrenovaties en maken dit onderdeel van uw woning weer gebruiksklaar. Hierbij bieden we kwaliteit, professionaliteit, duidelijke afspraken, een uitstekende service én een betaalbare prijs. 

Daarom is een schoorsteenrenovatie belangrijk

Door veelvuldig gebruik is het mogelijk dat er scheuren en slijtage ontstaan bij een schoorsteen. Daarnaast kunnen rookgassen uit de haard of kachel de schoorsteen beschadigen. In dat geval is het noodzakelijk om een schoorsteenrenovatie te laten uitvoeren. Een schoorsteen die in slechte staat verkeert kan namelijk leiden tot verschillende problemen, zoals rookterugslag, vochtproblemen en zelfs schoorsteenbranden. Als u de schoorsteen laat renoveren, dan verlengt u niet alleen de levensduur ervan, maar zorgt u ook voor een veilige en efficiënte werking.

Onze expertise in schoorsteenrenovaties

Bij Euro Gevelrenovatie beschikken we over vakmensen met ruime ervaring en kennis op het gebied van schoorsteenrenovaties. Of het nu gaat om het herstellen van metselwerk, het vervangen van voegen of het installeren van nieuwe rookkanalen, wij hebben de expertise om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen.

Transparante werkwijze

Euro Gevelrenovatie biedt een transparante aanpak zonder daarbij compromissen te maken op het gebied van kwaliteit. Wij zijn VCA-gecertificeerd en werken altijd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Door onze transparante werkwijze bent u altijd op de hoogte van de vooruitgang van uw schoorsteenrenovatie, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw schoorsteen.

De voordelen van Schoorsteenrenovatie

Door te kiezen voor een schoorsteenrenovatie bij Euro Gevelrenovatie profiteert u van verschillende voordelen:

 

  • Ruim 25 jaar ervaring: met meer dan 25 jaar ervaring in gevelrenovaties kunt u vertrouwen op onze naam. 

  • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding: bij Euro Gevelrenovatie garanderen we vakwerk van de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

  • All-in prijzen: wij werken met all-in prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

  • 10 jaar garantie: omdat we geloven in de kwaliteit van ons werk, bieden we een garantie van 10 jaar op schoorsteenrenovaties.

Vraag een offerte aan voor schoorsteenrenovatie

Bent u geïnteresseerd in het laten renoveren van uw schoorsteen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Euro Gevelrenovatie. We staan klaar om u te helpen en uw schoorsteen weer in optimale conditie te brengen.

 

Vraag hier uw offerte aan

Neem contact op

Voor meer informatie over onze schoorsteenrenovatiediensten kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 34 91 76 90. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw schoorsteen.

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page