top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Voegwerken, het opnieuw voegen van het metselwerk.
 

landkaartje-flink.webp

Voegwerken

Voegwerken is een van de specialismen van Euro Gevelrenovatie. Het omvat onder andere het uithakken van bestaande voegen, schoonmaak en opnieuw voegen van het metselwerk. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar ook ons professioneel materiaal zorgt uiteindelijk voor een geweldig resultaat waar u trots op kan zijn!

Kies voor kwaliteit!
Euro Gevelrenovatie heeft in 25 jaar veel kennis en ervaring opgebouwd in renovatie en voegwerken aan woningen en bedrijfspanden. Particulieren en hoofdaannemers kiezen voor onze duidelijke afspraken en deskundigheid, maar vooral voor onze kwaliteit.

Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs. Om u een nog betere service te bieden, betaalt u pas bij oplevering naar tevredenheid en geven we standaard een 10 jaar lange garantie!

Contact
Wilt u voegwerken zonder kwaliteitsverlies? Neem gerust contact met ons op en zie wat we voor u kunnen betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Of kijk verder op onze website voor meer informatie. Euro Gevelrenovatie is u graag van dienst!

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page