top of page
Huizen met dakkapellen

Gevelreiniging Tilburg
 

landkaartje-flink.webp

Weersomstandigheden zoals regen, hagel en zon en de tand des tijds zorgen ervoor dat gevels hun oorspronkelijke uitstraling kwijtraken. Een schone, verzorgde gevel is echter het uithangbord van uw woning en springt meteen in het oog. Bij Euro Gevelrenovatie bent u aan het juiste adres voor een gevelrenovatie in Tilburg. Wij hebben maar liefst 25 jaar ervaring op het gebied van gevelreinigingen en -onderhoud en maken uw gevel opnieuw stralend schoon. Vraag gemakkelijk uw offerte aan.

Daarom is een gevelreiniging essentieel

Door uw gevel optimaal te onderhouden blijft uw huis er netjes uitzien langs de buitenkant. Niet alleen bij woningen is dit belangrijk, maar ook voor bedrijven. Een nette gevel zorgt namelijk voor een goede eerste indruk wanneer klanten over de vloer komen. Bij een gevelreiniging door Euro Gevelrenovatie in Tilburg verwijderen we vuil, aanslag en verkleuringen, zodat uw gevel straalt als nooit tevoren. We passen professionele reinigingstechnieken toe, waardoor uw huis of bedrijfspand de originele kleur en textuur terugkrijgt. 

De diverse soorten vervuiling van gevels

Gevels kunnen op verschillende manieren worden vervuild. Denk bijvoorbeeld aan een grauwe, grijze waas die eroverheen hangt. Daarnaast kunnen ook mos, algen, roestaanslag, graffiti, andere verfresten en mos de vervuiling van uw gevel veroorzaken. Door Euro Gevelrenovatie in te schakelen om uw gevel te laten reinigen bent u verzekerd van een geslaagd resultaat. Wij verwijderen het vuil snel en efficiënt en brengen de kleur van uw gevel weer tot leven.

Gevelreiniging in Tilburg op maat van uw gevel

Bij Euro Gevelrenovatie voeren we gevelreinigingen in Tilburg uit op allerlei manieren. Welke werkwijze wij toepassen hangt af van de soort en mate van vervuiling. Ook het materiaal en oppervlak spelen hierbij een grote rol. Wij reinigen uw gevel door middel van stoom, hogedruk of op een chemische wijze. Tevens is zandstralen ook een mogelijkheid. Wilt u langdurig plezier hebben van uw schone gevel? Dan raden wij aan om deze te laten impregneren. 

 

Euro Gevelrenovatie: uw professionele partner in gevelreinigingen

Vakmanschap van de bovenste plank is waar wij naar streven. Met ruim 25 jaar ervaring op onze teller hebben we de nodige expertise omtrent gevelreinigingen. We bieden een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en werken met all-in prijzen. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten aan. U hoeft enkel een aanbetaling van 10% over te maken naar ons voorafgaand aan uw gevelreiniging in Tilburg. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.   

Vraag een offerte aan voor een gevelreiniging

Wilt u ook uw gevel laten reinigen door de experts van Euro Gevelrenovatie? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij stellen een gedetailleerde prijsopgave op voor u. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten die gepaard gaan met een gevelreiniging in Tilburg. 

Vragen? Contacteer ons

Indien u meer informatie wilt over een gevelreiniging kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder en geven antwoord op al uw vragen. Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken bij Euro Gevelrenovatie. Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op het nummer 0634 91 76 90

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page