top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Gevel zandstralen in Diessen.

landkaartje-flink.webp

Uw gevel laten zandstralen in Diessen

Uw gevel laten zandstralen is een uitstekende optie wanneer uw gevel of buitenmuur zodanig vervuild is dat een standaard reiniging niet voldoende resultaat oplevert. Hierbij kunt u denken aan hardnekkige vervuiling zoals verfresten, graffiti of roetaanslag.

Wat is zandstralen precies?

Wanneer we bij u in Diessen langskomen voor het zandstralen van uw buitenmuur, gebruiken we apparatuur waarmee we onder druk fijn mineraalzand tegen uw gevel aanblazen. Op deze manier slijten we een heel dun laagje van de stenen muur af, een subtiele maar krachtige methode om vuil volledig te verwijderen. Voor lichte vervuiling zoals mos of algen adviseren we om andere reinigingsmethoden toe te passen.

Is het altijd mogelijk om uw buitenmuur te zandstralen in Diessen?

Zandstralen is niet altijd nodig, maar ook niet altijd mogelijk. Wanneer het soort steen waar uw buitenmuur van gemaakt is te zacht is, dan is zandstralen geen optie. Het beschadigt uw muur dan juist. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies.
 

Onderhoud en het voorkomen van vuilophoping

Zodra we uw muur hebben behandeld ziet deze er weer als nieuw uit, fris en schoon. U wilt hem natuurlijk zo lang mogelijk in deze staat houden. In dat geval kunnen we de buitenmuur of gevel impregneren. Dit maakt reiniging gemakkelijker, waardoor hardnekkige methoden niet meer nodig zijn en uw gevel dus langer mooi en sterk blijft.
 

Uw gevel laten zandstralen in Diessen of zelf doen?

Bij Euro Gevelrenovaties adviseren we om uw gevel te laten zandstralen. Logisch denkt u misschien, want het is de dienst die wij aanbieden. Maar onze ervaring is dat professioneel materiaal en ervaring essentieel zijn voor een optimaal resultaat en het voorkomen van beschadigingen aan uw buitenmuur.

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page