top of page
Huizen met dakkapellen

EURO GEVELRENOVATIE
Scheuren repareren en herstellen in uw gevels, scheurherstel.
 

landkaartje-flink.webp

Scheurherstel

Euro Gevelrenovatie is de ideale partner voor jou als je op zoek bent naar een vakman voor het uitvoeren van scheurherstel bij je binnenmuur, buitenmuur of gevel. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en zijn VCA gecertificeerd. Door het maken van duidelijke afspraken weet jij altijd waar je aan toe bent bij ons. Verder werken we volgens de laatste veiligheidsnormen en realiseren we op een veilige manier het herstel van de scheuren. Wij zorgen ervoor dat de muren en gevels van je woning of bedrijfspand binnen no time terug in de oorspronkelijke staat zijn! Neem vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan!
 

Scheurherstel van de gevel en muur

Een regelmatige controle van de staat van een binnen- of buitenmuur is belangrijk om na te gaan of er al dan niet scheuren gevormd zijn. Scheurtjes lijken op het eerste gezicht onschuldig, maar kunnen al snel erger worden. Dit bemoeilijkt niet alleen het scheurherstel van de muur of gevel, maar kost ook heel wat extra tijd en geld om te repareren.
 

Het belang van een scheurherstel

Bij een scheur in de muur is het noodzakelijk om deze zo snel mogelijk aan te pakken door middel van scheurherstel. In de praktijk merken we dat veel mensen het scheurherstel van hun binnenmuur of buitenmuur veel te lang uitstellen. Hierdoor is de uitstraling van de woning allesbehalve optimaal. Daarbovenop loop je het risico dat er nog meer schade ontstaat aan de muren of gevels van het gebouw, met alle gevolgen van dien. 
 

Daarom kiest u voor Euro Gevelrenovatie

Euro Gevelrenovatie heeft maar liefst 25 jaar ervaring en beschikt over de juiste kennis om ieder scheurherstel op een correcte manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. We werken met all-in prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Voor aanvang van de werkzaamheden dien je slechts een aanbetaling van 10% over te maken. Bovendien krijg je standaard 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werken. 

Neem contact op voor een scheurherstel door onze professionals

Zijn er scheuren ontstaan in de muren van je woning en wil je dit probleem laten oplossen door een expert? Euro Gevelrenovatie staat voor je klaar om een scheurherstel van de muur of gevel uit te voeren. Wij gaan altijd uiterst professioneel te werk en garanderen jou een hoogwaardig resultaat en duurzame kwaliteit. Neem contact op met ons voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een scheurherstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0634 91 76 90. Tevens kan je ons een berichtje sturen via WhatsApp. 

contact

EURO GEVELRENOVATIE

Al meer dan 25 jaar uw specialist in uw regio.

bottom of page